Jak zmieniła się koncepcja organizacji przyjęcia weselnego na przestrzeni ostatnich lat? Po pierwsze z mody wyszły wesela trwające dwa bądź trzy dni. Powoli zanika tradycja organizacji poprawin. Uważam, że to dobra decyzja, ponieważ zwykle drugiego dnia wszyscy są wykończeni po całonocnej zabawie. Po drugie coraz częściej całe przyjęcie ma skromny charakter, nie zapraszamy już 250 osób, nie dbamy o to by kuzynka babci naszej sąsiadki także świętowała z nami ten dzień, skupiamy się na najbliższych nam osobach. Po trzecie na stołach coraz częściej gości whiskey, zamiast tradycyjnej wódki weselnej, a cytrynówka stała się rarytasem dostępnym jedynie przy wiejskim stole. Zamiast dziesięciu dań podaje się cztery posiłki, które są zdecydowanie wystarczające. I chwała za to, ponieważ ilość jedzenia, która trafia do koszy następnego dnia jest ogromna. Jeżeli planujecie organizację swojego przyjęcia weselnego weźcie pod uwagę to, że przede wszystkim to wasz dzień i powinniście spędzić go tak jak wam się to marzy.
Zobacz także:
- niedziela, 6 grudnia, 2015Właściwości chemiczne materiałów budowlanych
- niedziela, 6 grudnia, 2015Podstawowe materiały budowlane
- poniedziałek, 12 czerwca, 2017Projekt lokalu gastronomicznego
- środa, 22 sierpnia, 2018Walka z uprzedzeniami- flaczki wołowe
- środa, 22 lutego, 2017Pizza Poznań
- wtorek, 30 sierpnia, 2016Kotlety mielone
- środa, 22 sierpnia, 2018Otyłość, nadwaga? Nie daj się! Dieta rozwiązaniem Twoich problemów.
- poniedziałek, 27 listopada, 2017Kuchnia gastronomiczna i Kuchnia australijska
- niedziela, 6 grudnia, 2015Beton jako materiał budowlany
- piątek, 14 października, 2016PLACEK Z KRUSZONKĄ, Z PIANĄ
- środa, 29 listopada, 2023Anteny 1800 MHz: Klucz do Szybkiego i Stabilnego Internetu
- wtorek, 21 marca, 2023Zakupy spożywcze online Warszawa
- czwartek, 26 października, 2017Jedzenie online Warszawa
- niedziela, 6 grudnia, 2015Materiały budowlane
- czwartek, 26 października, 2017Jedzenie z dostawą Warszawa Mokotów
- sobota, 29 października, 2016Karma dla szczeniaków
- poniedziałek, 12 czerwca, 2017Palarnia kawy
- piątek, 16 września, 2016ŁOSOSIOWY TATAR
- piątek, 16 września, 2016Najlepsze restauracje Lublin
- poniedziałek, 3 października, 2016Lazania po polsku
- piątek, 16 września, 2016KURCZAKOWE KĄSKI